Volg altijd de routes van ViaVan!

Team ViaVan is altijd hard aan het werk om ervoor te zorgen dat ViaVan routes duidelijk efficiënt zijn voor zowel jou als je passagiers!

We raden je aan om altijd onze routes te volgen, lees hieronder waarom:

 • Gebaseerd op live verkeersinformatie!

  Onze routes zijn gebaseerd op de actuele verkeerssituatie en helpen je files te vermijden. Hierdoor kom je op tijd aan op de pick-up locatie van je passagier!

 • Kans op Extra Passagiers (= Extra €€)

  ViaVan kiest de route die je de grootste kans geeft om onderweg extra passagiers op te pikken, mis deze niet!

  Zoals je weet is ViaVan een gedeelde service en kunnen meerdere passagiers tegelijkertijd in je auto zitten. Meer ritten betekent meer verdiensten voor jou!

 • Safety First!

  De veiligheid van jou en je passagiers heeft onze hoogste prioriteit. Zorg er dus altijd voor dat je alle verkeersregels volgt en pas je route tijdelijk aan indien nodig.

 • Feedback / Blokkades? SMS ViaVan!

  We hebben jouw feedback nodig om onze routes continue te verbeteren. Bel ons of stuur ons een SMS  wanneer je feedback hebt over de route, zoals bijvoorbeeld een (tijdelijke) blokkade en eenrichtingsweg of wanneer je een snellere route weet!

Pro Tip: Als je passagier een andere drop-off locatie wil dan wat in de app staat aangegeven, bel/sms ViaVan Live Support. Ons team kan je helpen de route aan te passen en zorgt ervoor dat jij het correcte bedrag krijgt uitbetaald!