Gegarandeerde Rittarieven

Wat zijn Gegarandeerde Rittarieven?

Als je online bent in Flex Modus kun je een Gegarandeerd Rittarief aangeboden krijgen voor lange ritten. Een Gegarandeerd Rittarief is een belofte van ViaVan dat je minimaal dat bruto-tarief verdient voor je rit.*

Wat zijn de voordelen van Gegarandeerde Rittarieven?

Met Gegarandeerde Rittarieven weet je vooraf wat je voor een rit verdient, waardoor je meer stabiliteit en een beter inzicht in je wekelijkse verdiensten krijgt. Als er extra passagiers aan je rit toegevoegd worden, waardoor je trip langer wordt, verdien je nog meer!

Waar zie ik mijn Gegarandeerde Rittarieven? 

Als je in Flex Modus rijdt en er een rit met Gegarandeerd Rittarief beschikbaar is, krijg je hier vanzelf een melding van. Nadat je de rit hebt voltooid ontvang je een bevestiging met deze informatie. Je ziet de Gegarandeerde Rittarieven ook in de app onder ‘Verdiensten’ en op je wekelijkse betalingsoverzicht. Gegarandeerde Rittarieven zijn bruto, dus is 15% service fee van toepassing.

We hopen dat Gegarandeerde Rittarieven je helpen om meer inzicht in en zekerheid over je bruto verdiensten te krijgen!

*Gegarandeerde Rittarieven zijn bruto verdiensten waarop 15% service fee van toepassing is. Je verdiensten kunnen lager zijn dan ze zouden zijn geweest volgens de standaardtarieven. Het Gegarandeerde Rittarief in je ritaanvraag is het bruto bedrag dat je verdient.