SPECIALE VRIJDAG ACTIE

Rijd met ViaVan om gegarandeerde uurtarieven te verdienen in ViaVan Blue Modus!

Verdien tarieven tot €33/u door te rijden met ViaVan!

Wat is ViaVan Blue Modus?

Met ViaVan Blue Modus kan je gegarandeerde uurtarieven verdienen, ongeacht het aantal ritten dat je afrondt!

Vrijdags (16/3) tarieven zijn:

08.00 – 10.00u = €28/u

10.00 – 16.30u = €15/u

16.30 – 19.30u = €27/u

19.30 – 03.00u = €26/u

BONUS: Rijd 5 ViaVan Blue Modus uren of meer om een extra €5/u te verdienen!

Wat is het verschil tussen ViaVan Blue Modus en de normale Flex Modus?

Zoals je weet, accepteer je eerst een rit in ViaVan Flex Modus en krijg je per trip betaalt in ViaVan Flex Modus. De ViaVan Blue Modus heeft een paar belangrijke verschillen:

Rijdt ALLEEN maar met ViaVan. Voor deze promotie mag je niet voor andere diensten rijden. Het is heel erg belangrijk om elke pick-up af te ronden en volg de aanwijzingen in de ViaVan Driver app, ook wanneer er geen passagier in je auto is.

Je hebt niet de optie om ritten af te wijzen. Tijdens de ViaVan Blue Modus actie zullen ritten toegewezen worden door het systeem. Zodra je een ViaVan rit verzoek krijgt, ga dan direct naar de pick-up locatie. Het is niet toegestaan om passagiers van andere taxi-diensten op te pikken wanneer je meedoet met de ViaVan Blue Modus actie.

Hoe werkt het rijden in ViaVan Blue Modus?

  • Zodra je online bent in ViaVan Blue Modus word je naar een “Terminal” gestuurd waar je veilig kunt wachten op ritten. Dit is een locatie waar wij passagiers verwachten. Je ViaVan Blue Modus betaling begint zodra je bij deze Terminal bent en op “Ik ben hier” tikt. Mocht je een rit verzoek krijgen terwijl je onderweg naar de Terminal bent, volg dan de aanwijzingen naar de pick-up locatie. Je zal in staat zijn om iets eerder in te loggen dan wanneer de Blue Modus uren beginnen, zodat je de locatie van je Terminal kan zien.
  • Mocht de Terminal locatie niet ideaal zijn om te parkeren, laat het ons dan door middel van een SMS weten. Parkeer in de tussentijd dichtbij de Terminal locatie en wij zullen dit zo snel mogelijk oplossen.
  • Je gaat door met verdienen totdat je pauze neemt (deze zijn onbetaald), je je shift beëindigd, of de ViaVan Blue Modus uren zijn afgelopen. De tijd dat je pauze neemt telt niet mee om het bonus tarief te ontgrendelen.
  • Volg de app altijd – je verdient met en zonder passagiers aan boord. Zorg dus dat je ook de app instructies volgt als je auto leeg is en dat je geen ritten accepteert van andere platforms wanneer je online bent in ViaVan Blue Modus.

Je uurlijkse betaling zal dus beginnen wanneer je op ‘Ik ben hier’ klikt wanneer je op de Terminal locatie bent, of tijdens een rit met passagier wanneer je onderweg bent naar de Terminal. Tijdens je uurlijkse betaling staat er altijd ViaVan Blue Modus onderaan het scherm van je ViaVan Driver app.

Vragen? Mail ons op AmsterdamDrivers@viavan.com

*Actie is alleen geldig voor de datum en tijdsperiode die in het ontvangen bericht staan aangegeven. Actie zal alleen worden toegepast als deze wordt gebruikt tijdens de gespecificeerde datum en tijd. Actie is geldig voor actieve ViaVan Driver Partners die een goede verstandhouding hebben met ViaVan en aan wie de actie geadresseerd is. Wanneer trips niet volgens aanvraag worden aangeboden door een Driver Partner, inclusief misbruik van het system of niet-toegestaan gedraag, zal deze Driver Partner automatisch en in ieder opzicht zijn of haar recht op deze promotie verliezen.