SPECIALE ACTIE

Rijd met ViaVan om gegarandeerde uurtarieven te verdienen in ViaVan Blue Modus!

Wat is ViaVan Blue Modus?

Met ViaVan Blue Modus kan je gegarandeerde uurtarieven verdienen, ongeacht het aantal ritten dat je afrondt!

Wat is het verschil tussen ViaVan Blue Modus en de normale Flex Modus?

Zoals je weet, accepteer je in ViaVan Flex Modus eerst een rit en krijg je per trip betaald. De ViaVan Blue Modus heeft een paar belangrijke verschillen:

Rijd ALLEEN maar met ViaVan. In ViaVan Blue Modus mag je niet voor andere diensten rijden. Het is heel erg belangrijk om elke pick-up af te ronden en de aanwijzingen in de ViaVan Driver app te volgen, ook wanneer er geen passagier in je auto is.

Je hebt niet de optie om ritten af te wijzen. Tijdens de ViaVan Blue Modus actie zullen ritten toegewezen worden door het systeem. Zodra je een ViaVan ritverzoek krijgt, ga dan direct naar de pick-up locatie. Het is niet toegestaan om passagiers van andere taxi-diensten op te pikken wanneer je meedoet met de ViaVan Blue Modus actie.

Hoe werkt het rijden in ViaVan Blue Modus?

  • De ViaVan Driver app weet wanneer er een Blue Modus promotie is en zal je automatisch in Blue Modus zetten. Je zult door middel van een pop-up in de app zien dat je naar Blue Modus bent geschakeld.
  • Als je online bent in Blue Modus krijg je een “terminal” toegewezen. Een terminal is een locatie waar je kunt wachten op ritten. De app zal je de route wijzen naar je terminal.
  • Je zult in staat zijn om iets eerder in te loggen dan wanneer de Blue Modus uren beginnen, zodat je de locatie van je Terminal kunt zien.
  • Je uren beginnen te lopen wanneer je aankomt op je terminal en op “Ik ben hier” drukt in de app of wanneer je onderweg naar je terminal al je eerste rit krijgt toegewezen.
  • Als je een passagier aan boord hebt wanneer de Blue Modus promotie begint, zul je automatisch naar ViaVan Blue Modus worden geschakeld.
  • Als de terminal locatie niet ideaal is om te parkeren, probeer dan dichtbij de terminal te parkeren en laat dit aan ViaVan Live Support weten.
  • Je blijft verdienen totdat je een pauze neemt (pauzes zijn onbetaald), je je shift beëindigt, of de ViaVan Blue Modus uren voorbij zijn. De pauzes die je neemt tellen niet mee voor het behalen van eventuele bonus tarieven (indien van toepassing).
  • Volg altijd de app – je verdient geld met en zonder passagiers aan boord! Zorg dus dat je ook de instructies van de app volgt als je auto leeg is en dat je geen ritten accepteert van andere platforms wanneer je online bent in ViaVan Blue Modus.
  • Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar voor elke Blue Modus promotie. Deze plekken worden gevuld op basis van ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Als er geen Blue Modus plekken meer beschikbaar zijn zal de app je dit laten weten en kun je gewoon in Flex Modus rijden, en Rocket Rates en andere promoties gebruiken.

Je uurlijkse betaling zal dus beginnen wanneer je op ‘Ik ben hier’ tikt wanneer je bij je terminal locatie bent, of als je onderweg naar je terminal al een rit krijgt toegewezen. Onderin het scherm van de ViaVan Driver app zal altijd ‘Blue Modus’ staan als je in Blue Modus rijdt.

Vragen? Mail ons op AmsterdamDrivers@viavan.com

*Actie is alleen geldig voor de datum en tijdsperiode die in het ontvangen bericht staan aangegeven. Actie zal alleen worden toegepast als deze wordt gebruikt tijdens de gespecificeerde datum en tijd. Actie is geldig voor actieve ViaVan Driver Partners die een goede verstandhouding hebben met ViaVan en aan wie de actie geadresseerd is. Wanneer trips niet volgens aanvraag worden aangeboden door een Driver Partner, inclusief misbruik van het system of niet-toegestaan gedraag, zal deze Driver Partner automatisch en in ieder opzicht zijn of haar recht op deze promotie verliezen.