Betaalde Aanrijtijd

We weten dat een pick-up soms wat verder is dan je zou willen. Daarom introduceren we Betaalde Aanrijtijd. 

Betaalde Aanrijtijd is beschikbaar tijdens geselecteerde perioden. Als deze speciale functie beschikbaar is, laten we het weten door middel van een push bericht – houd je app dus in de gaten! 👀

Als je een Aanrijtijd Bonus icoon ziet op een ritverzoek, krijgt je al betaald terwijl je nog onderweg bent naar de pick-up en je passagier nog niet aan boord is. 

Je ritverzoek laat je zien wanneer je betaling start, onafhankelijk van hoe lang de aanrijtijd is. De exacte aanrijtijd zie je nadat je het ritverzoek hebt geaccepteerd. Maar geen zorgen, je betaling start dus al voordat je bij de pick-up locatie bent!

Tarief

Voor Flex ritten met Betaalde Aanrijtijd krijg je betaald volgens het normale Flex tarief (€1.15 per km + €0.25 per minuut*). Dat betekent dat je betaald krijgt voor een deel van de aanrijtijd alsof de passagier al aan boord is!

Annuleringen en no-shows

Als je passagier annuleert ontvang je minimaal de normale annuleringsvergoeding OF de Betaalde Aanrijtijd als deze hoger is. Als je passagier een no-show is ontvang je de normale no-show vergoeding.

Kan ik Betaalde Aanrijtijd krijgen als ik in Blue Modus werk?

Betaalde Aanrijtijd is alleen beschikbaar in Flex Modus. In Blue Modus krijg je al betaald voor je aanrijtijd! 

*Rocket Rates zijn niet van toepassing op Betaalde Aanrijtijd. Rocket Rates zijn wel gewoon van toepassing vanaf het moment dat de rit wordt gestart op de pick-up locatie.

In het geval dat ritten niet zoals overeengekomen worden voltooid door een Driver Partner, ook in het geval van systeemmisbruik of ongeoorloofd gedrag, zal de Driver Partner automatisch en in alle opzichten zijn/haar toegang tot deze promotie verliezen.